Wysłany: Sro Cze 23, 2010 09:19 Dziś PYTANIE, Dziś ODPOWIEDŹ
co powiecie na taki temat?
widziałem gdzies, cos podobnego i bardzo to ułatwiało prace na forum..
Miałoby to na celu odciążenie SPAMU. Badz zakładania nowych tematów.
A czasem ważne sprawy są poruszane które po paru dniach zostają skasowane.
Pytać tutaj o pilne sprawy, zamiast zakładać nowy temat.
Również o błache sprawy (związane z motoryzacją czy innymi przydatnymi rzeczami które są pokazywane na ShoutBox i po chwili giną) na które nie warto zakładać tematu.
PS. Inaczej mówiąc, chciałbym żeby to był SPAM - ale związany z wiedzą, a nie długą wymianą poglądów.
Ostatnio zmieniony przez macin Pon Paź 06, 2014 00:36, w całości zmieniany 5 razy
Luki jak cos to tematy ktore po prostu nie wymagaja zakładania nowego tematu mozesz przenosić tu. Przez to nie beda zaśmiecać ważniejszych spaw a i nie wylądują w koszu.
potrzebuje pospawac migomatem blache ocynkowana na podłoge i burty, macie jakei spomysły jak spawac ocynk bo ja nie mam juz pojecia strasznie pryska i zalepia koncowki
Pomógł: 4 razy Wiek: 33 Dołączył: 30 Maj 2010 Posty: 358 Skąd: NWU
Wysłany: Sro Lip 07, 2010 15:06
Ahh może dodam że ma to być szayo jednoosobowe z silnikiem z malucha na podwójnych wahaczach z przodu i z tyłu.
Myślałem że śruba o średnicy 10mm wystarczy w zupełności.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum