nie wiecie czasem czy można kupić takie uniwersalne żeby można wył je samemu wygiąć według uznania, nie gotowe do instalacji malucha, czy da sie kupić ja na metry, ile to kosztuje:) chodzi mi o te sztywne, mogą być miedziane, i żeby dało sie te końcówki przykręcić, da sie tak, czy hydraulik będzie coś wiedział na ten temat, bo jest u mnie w okolicy jeden, ale najpierw chce sie was zapytać?
wszytki osprzęt będzie z malucha, tzn bębny, pompki itp
Z tego co wiem to idzie kupić takie wężyki na metry miedziane oczywiście i samemu zarobić końcówki chyba że ci podpasują jakieś długości z orginalnych bo wyginać je możesz jak ci się podoba
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 21:04
Przeciez nie musisz kupowac kompletu , wybiez takie dlugosci co bedą Tobie pasowac a jak za długa to gdzies zagiąć ale w miare rozsądku tak jak to zrobił darek222 z tym centralnym przewodem na jakiejs rurce.
polko [Usunięty]
Wysłany: Nie Kwi 06, 2008 21:59
polonez i maluch mają te same gwinty ale tylko w starym układzie z 4 tarczami , nowsze poldki z LUCASem miały drobniejszy gwint , ja u siebie dopasowywałem z różnych aut , miałem potrzebne długości i wybierałem w sklepie, tylko musiałem dwie redukcje dorobić bo miałem pompę z LUCASa a reszta była od poloneza tego starszego , z tarczami na obu osiach ,
te końcuweczki da sie gdzieś kupić.... ponieważ, będę robił chyba na starej instalacji, a chyba będą za długie, więc skrócę, końcóweczki na te sztywne, i te gumowe,czy bede musiał na tych rurkach gumowych wziąć jakie śa w oryginale?
mozesz sobie wziąsc jakie chcesz tylko tak zeby gwinty pasowały ... Jest mozliwosc kupienia przewodu na metry w sklepie motoryxzacyjnym i gosc ci na maszynce zarobi koncówki jakie chcesz nawet z jednej strony na pompe malucha a z drugiej na zacisk golfa nie jest do drogie
polko [Usunięty]
Wysłany: Pon Kwi 07, 2008 15:29
proponowałbym składać na nowych częściach , z hamulcami nie ma co ryzykować , w obu moich miałem składane na częściach sklepowych i jeszcze ani razu nie miałem problemu ,
ja mam jeszcze kilka pytań, nie znacie jakiś linków do sklepu gdzie takie zestawy można nabyć, jeszcze jedno ten rozdzielacz między centralnym na obrazu wyżej jako 1 i te sztywne 4 i 5
polko [Usunięty]
Wysłany: Nie Kwi 13, 2008 11:59
http://www. dowolny sklep motoryzacyjny na terenie całego KRAJU .pl - myślenie nie boli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum